Kanjers uit groep 7

In groep 7 wordt er al weer hard gewerkt. De klas bestaat dit jaar uit 23 kinderen en 2 juffen. Op dinsdag komt juf Monique, onze stagejuf.

Wij zijn hard bezig om groei te maken. Met onze ouders en juffen hebben wij gekeken wat ons persoonlijk leerdoel en hoe wij dat willen bereiken. Hierdoor zijn wij nog bewuster bezig met ons werk op de Snappet en in de map.
Eens in de zoveel tijd mogen wij onze grafieken inzien om te zien hoe wij ervoor staan.

Op maandag hebben wij gymles van een nieuwe meester. Meester Kawin heeft het stokje overgenomen van juf Rian. Hij laat ons veel bewegen en samenwerken tijdens zijn lessen.

Laatst hebben wij gewerkt aan het berekenen van de inhoud. Bij juf Jantine hebben wij kubussen gemaakt van rietje om de inhoud te kunnen berekenen in kubieke decimeters! Dit was een erg leuke en leerzame les waarbij wij echt moesten samenwerken.

Binnenkort start de kinderboekenweek! Het thema dit jaar is VRIENDSCHAP. Wij zullen twee weken hierover werken en voor de hersftvakantie zullen wij ons werk tentoonstellen tijdens de inloopavond!