Hoe is het in groep 1?

Na een lange, zonnige zomervakantie zijn we met 14 kinderen gestart in de Kikkerklas.
Drie dagen in de week waren zelfs met 15 “kikkertjes” omdat Hanna dan mee kwam spelen.
De eerste weken waren volop aan het ontdekken wat er te doen was in onze klas.

Voorlopig zijn we nog lang niet klaar met die ontdekkingsreis want we zien elke dag iets nieuws…..
Gelukkig hebben we een jaar de tijd om met elkaar te genieten van alles wat op ons pad komt!
We gaan er een gezellig jaar van maken, waarin we de nodige avonturen met elkaar gaan beleven.

Trouwens….. ons eerste avontuur is eigenlijk al begonnen!

Op een dag ontdekten we na het buitenspelen een lange draad, kriskras door onze klas. We volgden het spoor van de draad en vonden aan het einde ervan een kleine, verdrietige spin!

Toen we hem getroost hadden, vertelde hij ons waarom hij zo verdrietig was
Hij wilde zo graag een web weven maar dat lukte hem maar niet. Zijn draadjes gingen aldoor in de war! Hij was nog niet verder gekomen dan een dikke knoop……

Arme spin! We gaan je helpen hoor!!!!

Bent u benieuwd hoe dit verder gaat?
Neem dan regelmatig een kijkje op deze pagina want dan blijft u goed op de hoogte!

Groetjes van iedereen uit de Kikkerklas