Het reilen en zeilen in groep 8

Het begin van het schooljaar begon het al goed het was gezellig en we konden al snel goed aan de nieuwe juffen en het dagelijkse huiswerk wennen. We hebben 2 juffen Corina en Renate,  juf Renate werkt van maandag tot woensdag en juf Corina op donderdag en vrijdag. We werken ook met classdojo en programma om punten aan kinderen te geven die kunnen ze dan per 5 punten inleveren voor briefjes waarmee je verschillende dingen kan kopen zoals : een nieuw poppetje. Verder is het erg gezellig in de klas en er is een goede sfeer. Binnenkort gaan we ook op kamp daar heb ik en de rest van de klas enorm veel zin in. We gaan naar de Utrechtse heuvelrug naar kamphuis Betteld in Amerongen. Ook hebben we het eind van het jaar de musical, daar zijn we nog niet erg mee bezig maar ik kijk er wel naar uit. De lessen zijn ook wel leuk, zo doen we af en toe eens een proefje of een ander soort les dat vind ik en veel andere wel veel leuker dan een normale les met boek en schrift. Ik heb zin in de rest van groep 8!

door : Daan Stoppelenburg, Groep 8