Het reilen en zeilen in groep 8

Aan het begin van het schooljaar begon het goed. Ik moest weer even wennen aan de nieuwe juffen.Ik moest ook nog wennen aan het huiswerk elke dag. Ik heb dit jaar ook heel veel zin in de werkweek en de musical. ik heb op ma,di en wo juf Renate en op do en vr heb ik juf Corina. In de klas werken wij met classdojo´s. Dat is een digitaal platform.

Je krijgt punten voor als je iets goed doet. Die punten kan je inleveren en dan krijg je één dojo dollar. En daar kan je iets leuks van kopen. Ons kamphuis ligt op de Utrechtse heuvelrug en de hele klas heeft er zin in.Ik ben benieuwd welke musical we gaan krijgen. De lessen zijn leuk vooral de aardrijkskunde lessen. Die lessen lezen we niet maar we doen vaak  proefjes. En ook nog de eindtoets.

En ik heb ook zin in de rest van groep acht!!!

 

Door: Lucas Stapels, Groep 8