juf Helma juf Rian juf Chantal

We zijn intussen alweer een paar maanden verder. We zijn weer met de ateliers aan de slag gegaan. In groep 5 hebben de kinderen een mozaïek gemaakt van een bloem. Ook hadden we kinderen van groep 3 en 4 in de klas. Als zij het moeilijk vonden, konden wij ze gelukkig helpen. U kunt de foto’s bekijken via onderstaande link.

Groep 5 ateliers mozaïek

Op dinsdag 23 januari was alweer de tweede ronde van de ateliers. In groep 5 maken we mozaïek met kleine stukjes papier. Vandaag mochten we zelf een mozaïek gaan maken. Wel moesten we eerst een schets maken, zodat het eindresultaat nog mooier zou worden! Er waren ook kinderen uit groep 3 en 4 in de klas.

Op woensdag 24 januari mochten wij in onze pyjama / onesie / badjas naar school komen. Ook hadden we allemaal een ontbijtje mee en sommige kinderen ook nog een knuffel. Vandaag was namelijk het Voorleesontbijt! Terwijl de juf aan het voorlezen was, mochten wij in de klas ontbijten.

Op woensdag 31 januari zijn de Nationale Voorleesdagen afgesloten. Afgelopen week zijn er meerdere ouders komen voorlezen. Vandaag kwamen er ook nog kinderen uit groep 8 aan ons voorlezen.

Op maandag 26 maart zijn wij gestart met Snappets. We beginnen deze week eerst alleen met rekenen, zodat iedereen er aan kan wennen. We zijn heel erg enthousiast en het gaat goed!

Op woensdag 28 maart kwamen de ouders van Simon met twee kuikentjes langs. We zijn in groepjes bij de kuikentjes gaan kijken. Ze waren super schattig!