dsc09597
juf Florien Verhaar juf Marjolein de Rijke

 Welkom in groep 4!

 

We zijn een gezellige groep van 12 meisjes en 15 jongens met 2 juffen. De afgelopen weken hebben we weer veel leuke dingen gedaan en hebben ook veel geleerd.

Deze maand konden we genieten van de tweede ronde van “de ateliers” op de Bongerd van dit schooljaar. De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 werkten een aantal middagen in groepjes aan een bepaald thema. We konden (Engelse)cakejes versieren en mochten die dan ook met elkaar gezellig opeten, onder het genot van een glaasje limonade. We knutselden Engelse cakejes en de Engelse bus! We probeerden natuurlijk zoveel mogelijk Engels te praten tijdens deze (Engelse) activiteiten. Een andere groep was aan de beurt voor mozaïek of techniek. In alle groepen werd heel enthousiast gewerkt!

De Nationale voorleesdagen zijn we gestart met een gezellig ontbijt. Intussen werd er voorgelezen door de juf. In deze week kwamen er veel ouders, opa’s en oma’s bij ons in de klas voorlezen. Dat was erg gezellig! Ze brachten een zelf gekozen voorleesboek mee.

Binnenkort starten we met ons project met als thema de Olympische Winterspelen! Daar hebben we erg veel zin in. Als afsluiting houden we een open middag en  hopen we op veel belangstelling voor al ons werk!

We houden u op de hoogte van onze nieuwtjes.