dsc09597
juf Florien Verhaar juf Marjolein de Rijke

Welkom in groep 4!

We zijn een gezellige groep van 12 meisjes en 15 jongens met 2 juffen. De afgelopen weken hebben we weer veel leuke dingen gedaan en hebben ook  veel geleerd.

De afgelopen weken hebben we gewerkt over de Sint, en waren heel blij dat hij  ons in de klas heeft bezocht! Dat was erg gezellig! We hebben zelf ook gemerkt wat de pieten moeten kunnen om pakjes bij alle kinderen te brengen. Dit hebben we  geoefend tijdens de pietengym in de sporthal! Groep 7 heeft ons hierbij geholpen.

De weken daarna maakten we mooie kerstbomen op ons prikbord en knutselden sterren, kerstballen en engeltjes voor in de boom. We luisterden naar de vertellingen rondom de geboorte van het kindje Jezus. Er waren een aantal kinderen die in een stal een rol mochten vervullen tijdens onze kerststallentocht op 20 december. Alle stallen waren erg mooi versierd, en de kinderen waren schitterend gekleed. Veel ouders hadden hun best gedaan bij het versieren van hun tuin, zodat de stal extra mooi werd.

We sloten het kalenderjaar af met een kerstontbijt op school. Alle kinderen brachten iets lekkers mee en alle tafels waren gezellig gedekt. Er waren veel verschillende gerechtjes die we konden proeven.

Op de foto’s kunt u zien hoe gezellig het was!

We houden u op de hoogte van onze nieuwtjes!