dsc09597
juf Florien Verhaar juf Marjolein de Rijke

Welkom in groep 4!

We zijn een gezellige groep van 12 meisjes en 15 jongens met 2 juffen. De afgelopen weken hebben we weer veel leuke dingen gedaan en hebben ook veel geleerd.

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan ons project, dan samen viel met de Olympische spelen. Als klas werkten we over Japan en kunstschaatsen. We  kregen bezoek van een echte kunstschaats trainster van de ijsbaan in Dordrecht! Hiervan hebben we veel geleerd en gezien. Ook leerden we veel over Japan. Met knutselen maakten we ons lokaal in Japanse sfeer! Vlak voor de voorjaarsvakantie was er een open middag, en mochten alle ouders en bekenden het werk van de hele school komen bekijken. Dat was erg gezellig!! Er waren ook lekkere versnaperingen te koop, voor een goed doel: “Spieren voor spieren”.

De jaarlijkse Engelse middag kwam ook in deze weken weer voorbij. We zongen Engelse liedjes , deden Engelse spelletjes en lazen Engelse boekjes.

De afgelopen twee weken hebben we ons voorbereid op de grote Paasviering , die we dit schooljaar met de hele school in de kerk hebben mogen vieren. Onze groep mocht gedichtjes voorlezen bij een paasverhaal. Het was erg fijn dit met elkaar te beleven!

De komende werken houden we ons bezig met de Koningsspelen. Dit jaar vieren we deze spelen buiten met alle groepen. We oefenen het Koningslied goed, en krijgen sport workshops en doen een estafette. Als afsluiting lopen we een sponsorloop, waarvan de opbrengst ook weer gedeeltelijk gaat naar het doel “Spieren voor spieren. We hebben er nu al zin in!

We houden u op de hoogte van onze nieuwtjes.