Gelukkig Nieuwjaar!

Hallo allemaal,

We hebben de feestdagen achter de rug en daar met elkaar ontzettend van genoten!!! Onze thema’s, waarbij we weer hard gewerkt hebben, zijn allemaal goed afgerond.
We hebben heel wat vraagstukken en problemen opgelost en nu we lekker uitgerust aan de tweede etappe van het schooljaar gaan beginnen, zijn we benieuwd wat er nu weer op ons pad gaat komen.

In ieder geval zijn we van plan om weer met veel plezier verder te spelen en zijn we klaar voor een nieuwe uitdaging!
Op dit moment telt de kikkerklas 23 kinderen en binnenkort komen er weer nieuwe vrienden en vriendinnen bij. Superleuk hoor!!

Bent u benieuwd waar we ons de komende periode mee bezig gaan houden? Neem dan regelmatig een kijkje op deze pagina…..