Even bijpraten

Hoera!!  We hebben er een vriend bij in onze groep want Daan werd 4 jaar en komt nu ook elke dag naar school.
Nu maken we er elke dag met 16 kinderen een gezellige boel van!
Welkom in de kikkerklas Daan!

Nadat we alles over spinnen en hun web geleerd hadden (en daarmee ons spinnenvriendje heel blij gemaakt hadden) werd het tijd voor de Kinderboekenweek.
Dit jaar is het thema “Vriendschap” en dat is ons op het lijf geschreven!
Wij zijn namelijk dikke vrienden met elkaar! We kunnen supergoed samen spelen, samenwerken, zorgen voor elkaar en samen plezier maken!!

Tijdens deze week hebben we ook “gecorrespondeerd” met kinderen van een kleutergroep uit Utrecht.
Wij maakten tekeningen voor hen en zij voor ons. Dat was een dikke enveloppe die op school bezorgd werd!
Door middel van foto’s (die via de app van juf Conny en juf Ineke uit Utrecht verstuurd werden) lieten we aan elkaar zien dat de post was aangekomen en dat we blij waren met de tekeningen. Ook maakten beide groepen foto’s van hun lokaal en hun school om elkaar een beetje beter te leren kennen. We hebben ze uitgebreid op ons digibord bekeken. Het was superleuk om te doen en we hebben afgesproken om over een poosje weer eens een brief op de post te doen.
Tijdens de inloopavond kunt u zien wat we tijdens de Kinderboekenweek nog meer gedaan hebben.

Na deze drukke periode gaan we even genieten van een weekje herfstvakantie.

Na de vakantie pakken we de draad weer op. Geen spinnendraad dit keer want dat hebben we afgerond.
We zijn benieuwd wat er nu weer op ons pad komt……….U ook?
Neem dan regelmatig een kijkje op onze pagina dan blijft u helemaal op de hoogte!
Tot ziens!!