Een paar weken op weg!

Het schooljaar is al weer in de vijfde week en we raken steeds meer aan elkaar gewend. In het begin is het even aftasten, maar nu weten we wel wat we aan elkaar hebben. Het is vaak erg gezellig in de klas. De kinderen zijn enthousiast over het werken met de snappets, net als de juffen. We doen er rekenen, spelling, taal en informatieverwerking op, waarbij we met taal en spelling afwisselend in het werkboek of op de snappet werken. Zo blijven we ook schrijven, niet onbelangrijk;) Ook de wereldoriëntatievakken zijn weer veel interessanter natuurlijk dan begin groep 4.

Binnenkort komt de kinderboekenweek eraan, waar we veel zin in hebben. Op maandag 15 oktober gaan we naar de Reyerheem voor een voorleeswedstrijd samen met groep 5 van de Botter. Dat zal weer heel leuk worden, net als vorig jaar.