Hieronder vindt u links voor het onderwijs. Daarbij kunt u denken aan algemene links, links naar educatieve websites en samenwerkingsverbanden met onze school.

Algemene links

Wanneer u op de afbeelding klikt, komt u op de desbetreffende website terecht.

Website van de onderwijsinspectie. Hier vindt u alle informatie met betrekking tot het onderwijs.

De website van Vensters PO. Op deze website vindt u informatie over de scholen in het primaire onderwijs.

De website van Ouders en Coo. Hierop is informatie te vinden voor ouders.

Links voor samenwerkende instanties

De website van het schoolbestuur PCPO Barendrecht-Ridderkerk

Stichting kinderopvang Ridderkerk

Samenwerkingsverband Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard. Hier vindt u informatie over passend onderwijs.

Buurtpreventie Ridderkerk: Drievliet/’t Zandt

Centrum voor jeugd en gezin Ridderkerk

Startpunt personal coaching

Educatieve websites

Wanneer u op de afbeelding klikt, komt u op de desbetreffende website terecht.

Op deze site kun je bijles krijgen en online leren op het gebied van spelling en taal.

Via oefeningen en spelletjes kun je extra oefenen in het rekenen. De site laat een groot aanbod zien.

Op deze website staat oefenmateriaal om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen.