bso_9403-3008-x-2008

dsc00515 dsc00513
Carolien de Wit Helga van de Brugge Linde de Wit

De medewerkers van de BSO: Caroline, Linde en Helga

‘BSO de Bongerd biedt buiten schoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar van verschillende scholen in Ridderkerk, waaronder CBS de Bongerd.
Vanaf 15.15 uur is het feest! Wij eten eerst gezamenlijk een lekkere fruit hap en drinken limonade. Daarna is het speeltijd! Op het grote schoolplein vermaken wij ons wel, maar ook spelen wij vaak gezellig binnen: in de klas of in het speellokaal.
Er is iedere maand een nieuw thema. Deze maand is het thema ‘dieren’: we zijn al naar de kinderboerderij geweest en hebben al veel dieren geknutseld.

Wij: Caroline, Helga en Linde vinden het belangrijk dat de BSO een plaats is waar gelachen en gespeeld kan worden. Een plek waar kinderen hun sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en waar ze vriendjes worden met andere kinderen.

BSO de Bongerd is een onderdeel van Kinderopvang S-K-R. Meer informatie over ons kunt u via deze link: http://www.s-k-r.nl/buitenschoolse_opvang/  op de website van S-K-R vinden. Telefonisch zijn we te bereiken onder het telefoonnummer: 06-38484581.
U kunt met ons een afspraak maken om vrijblijvend eens te komen kijken’.