juf Helma juf Rian juf Chantal

We zijn intussen alweer een paar maanden verder. We zijn weer met de ateliers aan de slag gegaan. In groep 5 hebben de kinderen een mozaïek gemaakt van een bloem. Ook hadden we kinderen van groep 3 en 4 in de klas. Als zij het moeilijk vonden, konden wij ze gelukkig helpen. U kunt de foto’s bekijken via onderstaande link.

Groep 5 ateliers mozaïek

Op 5 december hebben we voor het eerst surprises voor elkaar gemaakt. Wat waren ze mooi geworden en wat een goede gedichten! Ook kwam Sinterklaas nog bij ons in de klas langs. Er werd gestrooid met kruidnoten en snoepgoed en we kregen nog een cadeau van de Sint.

Op 12 december hebben wij drie gastlessen gekregen. De moeder van Lieke gaf een les over gezichtsbedrog. We hebben verschillende plaatjes en filmpjes bekeken en weten nu dat deze verschillende dingen kunnen laten zien. De oma van Simon heeft verteld over haar beroep: muziektherapeut. We mochten zelfs nog op verschillende instrumenten spelen! Tot slot heeft de vader van Zoë verteld over zijn werk in de haven van Rotterdam. We hebben een filmpje gekeken en daarna een werkblad gemaakt. We hebben veel geleerd en vonden het erg leuk!